Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Tel: 0749 514 873 / 0756 485 597
Cos cumparaturi - 0.00lei

Logistica

Scaune chiavari aurii

iti decoreaza perfect evenimentul, fie el privat sau corporate. Scaunele noastre sunt realizate dupa standardele BIFMA – Business + Institutional Manufacturers Association, indeplinind toate criteriile de durabilitate, calitate si siguranta. Solicita o oferta de pret.

602-95-scaune-chiavari-1800px

 

Vaza Glass Marble

Foloseste acest support din sticla pentru a da evenimentului tau un aer interesant. Se potrivste perfect cu un décor inspirat din natura, cu plantele suculente, insa poti oricand sa il folosesti doar cu o lumanare in ientrior pentru a lumina discret masa. La fel de bine se potriveste cu florile in culori pale.
Dimensiuni: H 17 x d 13 cm

602-136-vaza-glass-marble

 

Suport argintiu sticla

Cu invelisul sau argintiu si o gravare simpla in forma de diamant, acest vas de sticla este un support minunat pentru aranjamente florale. Efectul este radiant, atat cu aranjamnete din flori colorate, cat si aranjamente alb verde pentru un look romantic.
Dimensiuni: H 18 x d 19 cm

602-71-suport-argintiu-sticla

 

Suport argintiu lumanare cu led/flori

Cu lumanari sau cu flori, alaturi de o vaza de sticla, vaza argintie, vas de sticla argintiu, acest suport da, cu siguranta, eleganta evenimentului tau.

602-104-suport-argintiu-lumanare-sau-flori

 

Suport auriu metal

Un suport auriu gratios si in acelasi timp accesoriu esential pentru un décor incantator. Se potriveste perfect cu orice tip de floare si in orice sezon, iar pentru a-ti lua ochii definitiv nu mai lipsesc decat lumanarile.
Dimensiuni: H 26 x d 23 cm

602-34-suport-auriu-metal

 

Pocal auriu

Are un aspect impunator si ofera florilor o prezentare regala. poate fi amplasat pe o coloana inalta, la intrarea in Biserica sau in Biserica, precum si la intrarea in restaurant sau in interiorul acestuia.
Dimensiuni: H 40 x d 30 cm

large-metal-vase-auriu

 

Suport lumanare pe 3 dimensiuni

Da lumina evenimentului tau folosind acest suport pentru lumanare sau foloseste-l ca si centerpiece, arata senzational. Conceput din sticla cu un picior asemenea unor tulpini rasucite, acest vas este disponibil pe 3 inaltimi, astfel: 30, 35 si 40 cm.

602-129-suport-lumanare

 

Suport vintage pe doua nivele

Pentru un centerpiece vintage iti recomandam acesta etajera cu dantela, din metal, avand doua nivele.
Dimensiuni: 61 cm inaltime, 30 cm diamentru nivel 1, 20 cm diametru nivel 2

602-112-suport-vintage

 

Vaza argintie

Aceasta vaza metalica are un corp neted si lustruit, cu modele gravate in jurul bazei. Este un support minunat pentru o gama vasta de flori si stiluri.
Dimensiune: 56 cm inaltime

602-104-vaza-argintie

 

Vaza aurie

Da inaltime aranjamentelor cu acest tip de vaza. Cu o forma eleganta si atemporala, vaza aurie este un accesoriu ce poate “imbraca” nenumarate forme, fara sa ocupe mult spatiu pe mesele invitatilor. Perfecta atat pentru aranjamente clasice cu iz regal, cat si pentru aranjamente nonconformiste.
Dimensiuni:58 cm inaltime x 15 cm diametru

602-15-vaza-aurie

Mobile version: Enabled