Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Tel: 0749 514 873 / 0756 485 597
Cos cumparaturi - 0.00lei

Politica de confidențialitate

DECLARATIE DE PROTECȚIE A DATELOR ONLINE

1. Scop PROTECTIA DATELOR PERSONALE
S.C. A COTE FLEURS S.R.L.
Adresa: Sibiu, Bd. Victoriei, bl. 29, subap. III, parter
Judet: Sibiu
Telefon: 0749 514 873
Website: www.acote.ro
CIF 38688137
J00/000/2003
RO81 INGB 0000 9999 0757 4086
Banca ING Bank
office@acote.ro

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Siteul web http://www.acote.ro/ apartine si este administrat de catre S.C. A COTE FLEURS S.R.L., companie romaneasca, care poate fi contactata in urmatorele moduri:
• telefonic: 0749 514 873
• e-mail: office@acote.ro
• la adresa: Sibiu, Bd. Victoriei, bl. 29, subap. III, parter, județ Sibiu
Date fiscale: S.C. A COTE FLEURS S.R.L.,  CIF  38688137, J32/35/2018,  IBAN RO81 INGB 0000 9999 0757 4086, ING Bank
Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorului: 021/9551, http://www.anpc.gov.ro/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=28&Itemid=60

Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeană prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legilația română în vigoare,

S.C. A COTE FLEURS S.R.L. isi asuma prevederile legislative si se oblige sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurite declarate, datele cu character personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formlarelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web.
Scopul colectarii datelor precizate mai sus este cel declarat in sectiunea in care va sunt solicitate datele dvs. si in functie de optiunile selectate, iar prin scop se poate identifica una sau mai multe din urmatoarele situatii:
• pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor S.C. A COTE FLEURS S.R.L. astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor utilizatorilor si pentru a furniza noutati despre produsele si serviciile oferite;
• reprezinta livrarea, facturarea si comercializarea online de produse si/sau servicii incluzand facturarea si livrarea acestora;
• informarea cu privire la comanda plasata, produsele favorite sau incluse in lista de preferinte sau alertare;
• trasmiterea newsletterului si a oferteler ocazionale;
• prestarea serviciilor de reclama, marketing si publicitate.
S.C. A COTE FLEURS S.R.L. prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate executarii serviciilor catre clienti, emiterii facturilor fiscale si a eventualelor garantii, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitaritor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de S.C. A COTE FLEURS S.R.L.
Datele dumneavoastra sunt necesare executarii serviciilor, emiterii facturilor de servicii, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de S.C. A COTE FLEURS S.R.L.
Va punem in vedere faptul ca refuzul dumneavoastra poate determina imposibilitatea furnizarii serviciilor/produselor sau optiunilor selectate/comandate.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de care S.C. A COTE FLEURS S.R.L. si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:
• angajatii responsabili de siteul web pe care ati efectuat transmiterea datelor dvs.,
• transportatorilor pentru efectuarea corespondentei si a comunicarilor,
• tertilor implicati in indeplinirea scopului vizat pentru persoanelor vizate.
Conform legislației in vigoare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a va opune procesarii datelor, dreptul de retragere a consimtamantul sau a datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Va notificam cu privire la faptul ca orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fare nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. A COTE FLEURS S.R.L. la adresa de email office@acote.ro sau prin posta clasica la adresa Sibiu, Bd. Victoriei, bl. 29, subap. III, parter, judet Sibiu
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a remedia situatia, trimitand un email la adresa sa de email office@acote.ro sau prin posta clasica la adresa Sibiu, Bd. Victoriei, bl. 29, subap. III, parter, judet Sibiu.
De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu pot fi transferate in strainatate decat in masura in care tertii implicate nu sunt din Romania si acest lucru este necesar in indeplinirea scopului.
Administratia
Simona Moldovan,
reprezentant legal al
S.C. A COTE FLEURS S.R.L.

Mobile version: Enabled