Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Tel: 0749 514 873 / 0756 485 597
Cos cumparaturi - 0.00lei

Servicii

Flori pentru nuntă

Oricare ar fi stilul tău: contemporan, clasic, elegant, simplu, vintage, rustic sau vrei luxul absolut, împreună putem creea decorul visat.

Oferim aceeași atenție atât unei nunți mici, intime cât și unei nunți cu 800 de invitați, avem grijă ca personalitatea și stilul tău sa se
regăsească în decorul ales.

evenimente_nunta_870px

Flori pentru evenimente

Când vorbim despre o cina, o aniversare, un botez sau orice altă sărbătoare, fie că este mică sau mare, niciun colț al țării nu este prea departe pentru ca à Côte să facă evenimentul dumneavoastră excepțional și cu totul unic.

evenimente_evenimente_870px

Flori pentru corporații

Putem decora de la cea mai mică sală de primire, pentru a crea un sentiment de proaspăt clienților, până la recepțiile de hoteluri, centrelor expoziționale pentru conferințe și evenimente corporate.

Pentru a discuta cerințele dumneavoastra, nu ezitați să ne contactați via email sau telefonic, și ne vom deplasa la sediul dumneavoastră sau la locația aleasă.

evenimente_corporate2_870px

evenimente_corporate_870px

Flori pentru acasă

Când vine vorba de decor, cel mai simplu și evident mod de a da viață și personalitate unui spațiu este prin flori, transformând o casă în ACASă!

Poate fi o vază cu flori, un terarium, o cutie cu flori, unul sau mai multe ghivece cu plante, toate pot aduce un strop de fericire și bucurie în casa ta!

evenimente_acasa2_870px

evenimente_acasa_870px

Mobile version: Enabled